Merken en collectie

Zoveel mensen, zoveel verschillende voeten
Daarom hebben we veel verschillende merken, zodat we voor iedereen een passend model kunnen aanbieden. Ook als u moeilijke of pijnlijke voeten heeft. Ieder merk heeft zijn eigen unieke eigenschappen.
Durea: Durea heeft losse supplementen zodat u uw eigen aangepaste zool erin kunt leggen. Tevens hebben ze heel veel verschillende wijdtematen waardoor er altijd een passend model is.
Xsensible: Xsensible heeft zeer soepel stretchleer ontwikkeld voor gevoelige voeten. De modellen zijn in verschillende wijdtematen verkrijgbaar en met los voetbed.
FinnComfort: FinnComfort brengt de Duitse Waldi Schoenfabriek onder de naam FinnComfort een op medische inzichten gebaseerde collectie dames- en herenschoenen op de markt met een verwisselbaar voetbed.
MephistoMephisto maakt comfortabele wandelschoenen met een elastische superzachte SOFT-AIR tussenzool die alle schokken moeiteloos opvangt.
Hassia: Hassia is een merk dat gespecialiseerd is in geklede modieuze modellen met uitneembaar voetbed en in verschillende wijdtematen.
Ganter: Ganter heeft comfortabele schoenen gebaseerd op het bloten-voetenprincipe. De drukpunten worden zo verdeeld dat het lijkt of u geen schoenen aan heeft. Ze gebruiken hoogwaardige leersoorten met natuurlijke behandeling, zodat ze hypoallergeen zijn.
Van Bommel: Van Bommel herenschoenen worden vervaardigd volgens eeuwenoude van vader-op-zoon overgedragen inzichten. Een Van Bommel-schoen ondergaat tijdens het productieproces gemiddeld 280 specialistische handelingen. Hoogwaardige materialen zoals een lederen binnenzool, kalfslederenvoering, volnerf kalfsoverleer, pekdraad en kuipgelooid zoolleer garanderen kwaliteit. De collectie van Van Bommel bevat schoenen gemaakt volgens onder meer: de moccassin maakwijze, de goodyear maakwijze, de blake maakwijze, de sachetto maakwijze en de ago maakwijze.
Verder hebben we een uitgebreide pantoffelcollectie van Birkenstock, Rohde en Romika en in de voorjaar/zomer collectie open slippers in vele maten , kleuren en modellen.

Laat u adviseren door onze specialisten!

Voor ons meest actuele overzicht van schoenen, nodigen we u graag uit een keer langs te komen in onze winkel!

Bekijk de openingstijden van onze schoenenwinkel in de Dorpsstraat Zoetermeer.

Onze merken
Ara

Van Bommel

Birkenstock

Durea

Finn Comfort

Ganter

Hassia

Mephisto

Westland

Rohde

Stuppy

Waldlaufer

Verhulst

Xsensible